Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев остана доволен от реакцията на

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев остана доволен от реакцията на
Коментари Харесай

Генчев: Благодаря на футболистите за реакцията

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев остана удовлетворен от реакцията на своите футболисти след тежката загуба с 0:6 преди седмица. Днес " железничарите " надиграха и победиха Спартак във Варна с 2:1, а наставникът е сигурен, че отборът ще се върне на верния път.

" Всяка победа е значима. Благодаря на футболистите за реакцията, която демонстрираха след срамната загуба в София. Най-хубавото от днешния мач е реакцията на футболистите, желанието и себераздаването. През първото полувреме чисто игрово стояхме много по-добре. 

През втората част, откакто поведохме с 2:1, повече се старахме да запазим резултата, а не да погледнем към противниковата врата, макар че имахме комфортни моменти за контраофанзива. Желанието за реванш пред нашата аудитория беше водещо и по тази причина успяхме да реализираме победа.

Не е прелестно, откакто си изгубил у дома с 0:6. Имаше и ексцесии по трибуните, футболистите го изживяха. Такива моменти идват в точния миг да ни покажат къде бъркаме и какво би трябвало да променим в отношение и работа, с цел да намерим още веднъж верния път.

Няма място за разпределяне. Всяко нещо има начало и край. Ясно е, че всеки тим в избран миг изпитва компликации и влиза в неприятна серия. Дори водещите тимове вършат това нещо. Ние сме тим, който занапред се построява. Нормално е да имаме слаби моменти. След тази победа съм сигурен, че ще намерим правилния път и ще се върнем там, където ни е мястото.

Ние сме другари с Херо, приказваме си много постоянно, само че на терена сме врагове. Днес ние бяхме спечелили, другият път може да са те. Това не трансформира нищо в нашите връзки.

След такава загуба бях сигурен, че футболистите ще бъдат безпределно стимулирани и всеки ще даде максимума от себе си ", съобщи Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР